ققنوس شنبه تا پنج شنبه از ساعت 17:00 تا 17:55 به مدت 55 دقیقه

پیگیری تصحیح تقویم منتشر شده اكو در « ققنوس» رادیو فرهنگ

مجله ادبی رادیویی » ققنوس» امروز با موضوع بررسی تصحیح تقویم منتشر شده از سوی اكو و دیگر بخش های ادبی از رادیو فرهنگ پخش می شود.

1403/12/15
|
13:36

در «ققنوس» چهارشنبه 15 اسفند با كاوه خورابه معاون پژوهشی انجمن مفاخر درباره دستاوردهای سه دوره بزرگداشت نظامی گفتگو می شود و در گفتگو با آتوسا معینی رییس مركز میراث ناملموس تهران درباره نامه ایشان به موسسه اكو. پیرامون تقویم منتشر شده از سوی این موسسه مطالبی بیان می شود.
موسسه اكو به تازگی تقویمی منتشر و در آن نظامی گنجوی را شاعر آذربایجانی و مولانا را شاعر تركیه‌ای معرفی كرده و بهدهمین علت رئیس مركز میراث ناملموس در نامه‌ای به رئیس مؤسسه اكو معرفی نظامی به عنوان شاعر آذربایجانی و مولانا به عنوان شاعر ترك را خطای نابخشودنی دانسته و خواستار تصحیح هر چه سریع‌تر تقویم این موسسه شده است كه در این برنامه با ایشان در این خصوص گفتگو می شود.
گفتگوبا مهدی قنواتی درباره نشست درست و غلط در زبان فارسی بخشی دیگر از این برنامه است
تجلی ماه رمضان در شعر فارسی از زبان استاد یدالله معظمی گودرزی و بخشی از نمایش بهرام گور نظامی نیز از بخش های شنیدنی این برنامه است.
برنامه «ققنوس» را ساعت 15 به تهیه كنندگی معصومه سادات علوی نكو و گویندگی مهدی محمدیان روی موج اف ام ردیف 106 مگاهرتز از گروه ادب و هنر رادیو فرهنگ پخش می شود.

دسترسی سریع
ققنوس