پخش مذاكرات علنی مجلس شورای اسلامی یكشنبه،سه شنبه و چهارشنبه از ساعت حوالی 8 صبح تا قبل از اذان ظهر به مدت متغیر

رادیو فرهنگ

پخش مذاكرات علني مجلس شوراي اسلامي

رهاشدگی فضای مجازی در حوادث اخیر، تاثیر خود را نشان داد

نماینده مردم شهریار در مجلس گفت: رهاشدگی فضای مجازی در حوادث اخیر، تاثیر خود را نشان داد.

1404/11/19
|
12:56

حسین حق وردی در نشست علنی امروز ( یكشنبه، 19 بهمن ماه) مجلس شورای اسلامی در تذكری شفاهی گفت: توجه و تدبر در برخی نكات كلیدی مربوط به اغتشاشات اخیر، نكات بسیار ارزشمندی را آشكار می‌كند. علیرغم پراكندگی صحنه‌های خشونت در سراسر كشور، روش‌های مورد استفاده یكسان و مشابه و فرماندهی شده است.

نماینده مردم شهریار، قدس و ملارد در مجلس دوازدهم ادامه داد: اگر گفته شود كه همه این آشوبگران در خارج از كشور و توسط موساد و سیا آموزش دیده و به كشور بازگردانده شده‌اند كه باید فاتحه نظام را خواند. قطعا در میان این عوامل فریب خورده، ماموران موساد نیز حضور داشتند. اما مركز هماهنگی آنها را نه در پادگان‌های موساد كه در غفلت برخی مسئولین داخلی باید جستجو كرد.

وی افزود: این غفلتی كه موجب رها ساختن فضای مجازی در كشور شد و ذهن و روح و روان برخی از جوانان و نوجوانان مملكت را به تسخیر برنامه ریزان نظام سلطه درآورد. در شرایطی كه حتی خود كشورهای غربی برای استفاده از فضای مجازی قوانین و مقررات سختگیرانه اعمال می‌كنند، رهاسازی فضای مجازی در كشور چه پیامدهای اسفباری به بار آورده و می‌آورد.

حق وردی اضافه كرد: آیا قربانی شدن هزاران نفر از جوانان مملكت نباید ما را از خواب غفلت بیدار كند. قطعا هماهنگی و یكسان عمل كردن تروریست‌ها به نحوی كه در شرقی‌ترین نقطه كانونی آشوب به همان روشی عمل می‌كردند كه در غربی‌ترین نقطه كانونی آن قابل مشاهده است و این نشان دهنده هماهنگی از یك مركز و یك نقطه ی كانونی است و این مركز در شرایط كنونی فقط و فقط در فضای مجازی و برخی سكوهای مطرح آن امكان پذیر است./
منبع: خبرگزاری خانه ملت

دسترسی سریع
پخش مذاكرات علنی مجلس شورای اسلامی