پخش مذاكرات علنی مجلس شورای اسلامی یكشنبه،سه شنبه و چهارشنبه از ساعت حوالی 8 صبح تا قبل از اذان ظهر به مدت متغیر

رادیو فرهنگ

پخش مذاكرات علني مجلس شوراي اسلامي

لزوم مشاركت مردمی در حفظ منابع طبیعی و رسیدگی به حقوق كاركنان این حوزه

نماینده مجلس شورای اسلامی، بر لزوم مشاركت مردمی در حفظ منابع طبیعی و رسیدگی به حقوق كاركنان این حوزه تأكید كرد و گفت: دولت به مشكلات تورمی، رسیدگی به مناطق زلزله‌زده و حل معضلات كشاورزان توجه ویژه‌ای داشته باشد.

1403/12/15
|
13:35

محمد مهدی فروردین در نشست علنی امروز چهارشنبه (15 اسفند ماه) مجلس شورای اسلامی، در تذكر شفاهی خود گفت: «روز درختكاری و هفته منابع طبیعی را به تمام طبیعت‌دوستان و كاركنان خدوم سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری كشور تبریك عرض می‌كنم. منابع طبیعی به عنوان یك میراث باید به آیندگان تحویل داده شود و ضرورت دارد مشاركت‌های مردمی برای حفاظت و حراست از عرصه‌های منابع طبیعی جلب شود. از دولت و مجلس انتظار می‌رود در بحث ترمیم حقوق كاركنان سازمان منابع طبیعی، نگاه ویژه‌ای داشته باشند.

وی ادامه داد: با توجه به وضعیت تورمی افسارگسیخته، به ویژه در حوزه بازار كالاهای اساسی، انتظار می‌رود دولت ضمن تأمین كالاهای اساسی و تشدید نظارت بر بازار، از سودجویی افراد جلوگیری كند و قیمت‌های مصوب را رعایت نماید.

این نماینده مجلس در ادامه به وضعیت اهالی محروم یكی از مناطق حوزه انتخابیه خود اشاره كرد و افزود:متأسفانه علی‌رغم گذشت چندین ماه از وقوع زلزله، اراده جدی از سوی متولیان برای كمك‌رسانی و پاسخ به مطالبات به‌حق آنان دیده نشده است. با رسیدن فصل بهار و گرمای طاقت‌فرسا، مشكلات این مردم بیشتر خواهد شد. خواهشمندم این موضوع در اسرع وقت توسط متولیان امر در دولت مورد توجه قرار گیرد.

نماینده مردم فیروزآباد، قیر، كازرون و فراشبند در مجلس همچنین به مشكلات كشاورزان حوزه انتخابیه خود اشاره كرد و گفت: قطعی‌های مكرر و طولانی برق چاه‌های كشاورزی موجب نارضایتی كشاورزان سخت‌كوش این منطقه شده است. این مسئله حتی بر میزان كشت گندم، به عنوان یك كالای استراتژیك، تأثیر منفی گذاشته و امنیت غذایی كشور را به خطر انداخته است. از وزیر جهاد كشاورزی درخواست می‌كنم با همكاری وزارت نیرو، هرچه سریع‌تر برای حل این مشكل تصمیم عاجلی اتخاذ كنند و تدابیر لازم، به ویژه برای فصل تابستان، اندیشیده شود.

وی در پایان افزود: متأسفانه سرمازدگی محصولات كشاورزی در حوزه انتخابیه بنده نیز خسارات فراوانی به كشاورزان وارد كرده است. انتظار می‌رود وزارت جهاد كشاورزی برای جبران این خسارات و حمایت از كشاورزان اقدامات لازم را انجام دهد./
منبع: خبرگزاری خانه ملت

دسترسی سریع
پخش مذاكرات علنی مجلس شورای اسلامی