برنامه « صبح به وقت فرهنگ» امروز به بررسی پیروزی انقلاب اسلامی در میزان تقویت نگاه امیدآفرین به آینده میپردازد.
اندیشه های امام راحل در زمینه های مختلف و از جمله تقویت امید در جامعه برگرفته از اسلام ناب محمدی و منطبق بر آیه های قرآنی بود و قرآن، مهم ترین اثر و كاركرد امید در زندگی بشر را آسان شدن سختی ها و تقویت روحیه انسان می داند.
خواسته اسلام و امام راحل حذف جهل، نادانی، ظلم و نابرابری از جامعه بود تا ملت و جماعت به حق و حقوق خود برسند؛ بر همین اساس بسیاری از اهداف و اندیشه های امام را می توان با امیدواری نسبت به آینده بهتر منطبق دانست.
امام خمینی (ره) در درجه نخست به دلیل صداقت در گفتار و عمل و شجاعت و بی زبانی در امر مبارزه با استبداد، توانست اعتماد فزاینده در بین اقشار جامعه ایجاد كند و سپس این اعتماد را به یك سرمایه ملی برای تغییر نظام سیاسی ایران با حفظ وحدت و تمامیت ارضی ایران تبدیل نماید.
در مرحله دوم مهم تر از خلق این سرمایه اجتماعی، حفظ آن توسط ایشان بود كه موجب شد تا انقلاب اسلامی در سال های پس از پیروزی هم با همین سرمایه اجتماعی بر بحران هایی چون تحریم، جنگ تحمیلی، آشوب های داخلی، كودتاها و ترورهای منافقین غلبه كرده و با سربلندی از این حوادث گذر كند.
بر اساس رهنمودهای قرآنی امید موجب می شود تا روحیه شخص از نظر روحی و روانی تقویت شود و عاملی برای انجام كارهای سخت و دشوار باشد.
در برنامه « صبح به وقت فرهنگ» روز دوشنبه 18 بهمن ماه به این سوال كه "پیروزی انقلاب اسلامی تا چه اندازه سبب تقویت نگاه امیدآفرین به آینده شد؟ " پاسخ داده میشود.
همچنین در این برنامه نمونه هایی از دستاوردهای انقلاب اسلامی در حوزه سبك زندگی بیان می شود.
برنامه « صبح به وقت فرهنگ »هر روز ساعت 6:30 تا 7:55 از رادیو فرهنگ روی موج اف ام ردیف106 مگاهرتز از رادیو فرهنگ پخش می شود.