آنچه در فرهنگ تغذیه ای مردم ایران در سفره های افطار و سحر ماه مبارك رمضان قرار می گیرد، موضوع برنامه «هفت كوچه» دوشنبه 30 فروردین ماه است.
رمضان، از سالهای دور تاكنون، در فرهنگ مردم از جایگاهی ممتاز برخوردار بوده است، پخت و صرف غذاهای خاص این ماه یكی از آیین های ایرانیان در ماه رمضان است، برنامه هفت كوچه امروز با موضوع غذاهای مرسوم در این ماه مبارك از رادیو فرهنگ پخش می شود.
این برنامه كه به بررسی و معرفی فرهنگ عامه اختصاص دارد در ماه مبارك رمضان آداب و رسوم این ماه را مورد توجه قرارداده است.
در « هفت كوچه» با توجه به سنت حسنه افطاریدادن كه درمیان مردم شهرها و روستاهای مختلف وجود دارد به پخت غذاهایی از قبیل حلیم، شله، آش، بژی برساق، كلهكنجی، شلهزرد، آش گندم و شیره خرما و روغن محلی اشاره میشود.
كارشناس فرهنگ مردم در این برنامه درباره غذاهای ویژه ماه مبارك رمضان در سراسر ایران صحبت خواهد كرد.
برنامه هفت كوچه از گروه جامعه به تهیه كنندگی سید هادی موسوی نژاد و اجرای سكینه ارجمندی روی موج اف ام ردیف 106 و ای ام ردیف 585 پخش می شود.