معاون صنایع دستی گفت: فكر میكنم سیرجان شانس زیادی برای جهانی شدن دارد و به محض جهانی شدن، در شبكه جهانی نیز قرار خواهد گرفت.
معاون صنایع دستی گفت: فكر میكنم سیرجان شانس زیادی برای جهانی شدن دارد و به محض جهانی شدن، در شبكه جهانی نیز قرار خواهد گرفت.
بهمن نامورمطلق - معاون صنایع دستی - در حاشیه سفر یك روزه به سیرجان همراه ارزیابان یونسكو با هدف ارزیابی این شهر بهعنوان كاندیدای جهانی شدن صنعت گلیم آن، اظهار كرد: در شهرستان سیرجان شاهد فعالیت سه نسل در كنار هم بودهایم و مطمئن هستیم گفتمانسازی و شبكهسازی، در احیای اقتصاد این شهرها و روستاها، نقش بزرگی در جهانی شدن دارد. مردم و مسئولان نیز همكاری و استقبال لازم را در این زمینه داشتهاند.
او ادامه داد: با توجه به مطرح شدن شهرها و روستاهای جهانی در سطح دنیا، بهلحاظ دیده شدن قابلیتها و ظرفیتهای آنها، كشور ما نیز در این میان شهرها و روستاهای فراوانی دارد كه میتواند از این فرصت استفاده و قابلیتها و گنجهای نهفته خود را برای جهانیان آشكار و معرفی كند.
وی كه در روستای دارستان سخن میگفت، بیان كرد: این معرفی علاوه بر نشان دادن زیباییهای روستاها و شهرها به جهان میتواند در توسعه و اقتصاد جامعه محلی نیز سودمند باشد. امروز شهر سیرجان و روستای دارستان نشان داد كه قابلیتهای بسیار زیادی دارد تا حدی كه كارشناسان شورای صنایع دستی را متحیر كرد.
معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی كشور همچنین گفت: مردم و هنرمندان این شهرستان و روستا با وحدت و اشتراك به تولید آثار میپردازند و چند نسل كنار هم كار كردهاند و این امر برای سازمانهای جهانی بسیار مهم است كه این مهارتها و این زیباییشناسی به نسلهای آینده منتقل شود.
وی ادامه داد: خوشبختانه مردم و مسئولان همكاری و استقبال لازم را داشته اند و فكر می كنم سیرجان شانس زیادی را برای جهانی شدن دارد و به محض جهانی شدن در شبكه جهانی قرار خواهد گرفت.
معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی كشور همچنین اظهار كرد: كاری كه با جهانی شدن انجام میدهیم، موجب گفتمانسازی و برندسازی میشود و با تمهیداتی كه از نظر قانونی پیشبینی شده است همه ارگانها و نهادها موظف میشوند در ایجاد زیرساختهای رشد و توسعه و ارتقای گلیم كمك كنند.
او افزود: امیدواریم شرایط خوبی برای فروش و صادرات فراهم شود و مطمئنا این برندسازی كمك بزرگی خواهد بود؛ اما همچنان باید فعالیتهای زیادی با وجود اینكه تولید صنایع دستی در كشور خوب است، در این راستا انجام شود و آنچه كه باید بیشتر به آن توجه شود، فروش و صادرات و تجاریسازی صنایع دستی است.