كاظم طلایی: فرهنگنامه «تاریخ ایران» از نظر محتوا، فرم و فروش سرآمد است.

گفتگو با دكتر كاظم طلایی، مدیر «انتشارات طلایی»، در برنامه «كتاب فرهنگ»

1404/02/21
|
13:49

دكتر كاظم طلایی، مدیر «انتشارات طلایی»، در گفت‌وگو با برنامه «كتاب فرهنگ» گفت: از میان آثار منتشر شده ما، فرهنگنامه «تاریخ ایران» از نظر محتوا، فرم و فروش سرآمد است.
وی با اشاره به سابقه 20 ساله انتشارات طلایی گفت: از ابتدا كارمان را با فرهنگنامه آغاز كردیم و فرهنگنامه‌های مختلفی چون؛ كلید دانش، جانوران ایران، نام آوران و... با موضوعات مختلف منتشر كرده‌ایم كه «تاریخ ایران» پرمخاطب‌ترین آنهاست.
طلایی افزود: مجموعه فرهنگنامه «تاریخ ایران» با همكاری 30 نویسنده و پژوهشگر، تاریخ ایران را از زمان حركت قاره‌ها و نحوه شكل‌گیری ایران تا دوره قاجار، پهلوی و معاصر بررسی و بازگو می‌كند؛ درواقع در این مجموعه اتفاقات هر دوره، كه بحث تمدنی داشته، بررسی شده‌است و گاهشماری نیز در انتهای هر صفحه آمده‌است.
وی افزود: سعی كرده‌ایم شكل و ظاهر كتاب بروز و مشابه فرهنگنامه‌های معتبر جهانی باشد. این مجموعه شامل ٢هزار عكس و نقاشی از عكاسان حرفه‌ای است و تصویرگری آن هم زیرنظر نویسندگان و كارشناسان تاریخ انجام شده‌است؛ از اینرو مورد استقبال هر طیف مخاطب حتی كودك و نوجوان قرار گرفته‌است.

دسترسی سریع