برنامه «هفت اقلیم» كه چهارشنبه ها با موضوع علوم ارتباطات و سوادرسانه ای از شبكه رادیویی فرهنگ پخش می شود امروز به بررسی پدیده معلم بلاگرها می پردازد.
موضوعی كه بهتازگی در كنار سایر حوزههای بلاگری به این صفحات اضافه شده است. معلمها از دانشآموزان و اتفاقاتی كه برای آنان در مدرسه رخ میدهد در كنار آموزشهای ابداعی، از این فضا بهعنوان ابزاری برای جذب دنبالكننده استفاده میكنند. بهدنبال این موضوع و در برخی مواقع شاهد «كودكآزاری» هم هستیم كه بدون توجه به حریم كودكان و بدون اجازه آنان تصاویرشان را منتشر میكنند. اخیرا هم پلیس فتا هشدارهایی را داده مبنی بر حفظ حریم خصوصی و حقوق كودكان در فیلمهای منتشرشده در فضای مجازی توسط معلمان كه درصورت رعایت نكردن، امكان شكایت خانواده دانشآموزان از این افراد وجود دارد.
در بخش نخست برنامه« هفت اقلیم» چهارشنبه 6 دی در گفتگو با دكتر فاطمه نوری راد، دكترای ارتباطات و پژوهشگر كودك و رسانه درباره پدیده معلم بلاگرها صحبت می شود
در بخشی دیگر با عنوان« از گوتنبرگ تا اینترنت» كتاب سواد تالیف در فضای مجازی معرفی شده و در ادامه با سعید مدرسی درباره فرصت های آموزش در فضای مجازی گفتگو می شود.
در بخش «چراغداران علم ارتباطات» شنوندگان با دكتر مهدخت بروجردی علوی، دانشآموخته علوم ارتباطات، دانشیار و عضو گروه علمی روابط عمومی دانشگاه علامه طباطبایی، مترجم، نویسنده و پژوهشگر برگزیده دانشكده و مدیركل اسبق روابط عمومی وزارت علوم، تحقیقات و فناور ی آشنا می شوند.
گفتگو با ابراهیم مولایی درباره وبینار انجمن روابط عمومی استان آذربایجان شرقی با موضوع فرصت ها و چالش های روابط عمومی در ایران از دیگر بخش های این برنامه است.
برنامه« هفت اقلیم» چهارشنبه ها به تهیه كنندگی معصومه علوی نكو و اجرای كارشناسی سعید اسلام زاده و گویندگی نگین خواجه نصیر از گروه ادب و هنر رادیو فرهنگ ساعت 16:00روی موج اف ام ردیف106 مگاهرتز روانه آنتن می شود.