چرایی و چگونگی جلب توجه خیرین به حوزه ترویج كتابخوانی امروز شنبه 4 تیر ، در برنامه «كتاب بان» رادیو فرهنگ بررسی می شود.
جلب مشاركت خیرین مؤثرترین راهكار برای ارتقای فضای كتابخانه ای و منابع و تجهیزات كتابخانه هاست ، به همین منظور علی اكبر زینالعابدین كارشناس مجری برنامه«كتاب بان» در برنامه این هفته میزبان « پریچهر نسرین پی» پژوهشگر حوزه كودك است و با وی درباره اهمیت و ضرورت جلب توجه خیرین به حوزه ترویج كتابخوانی گفت وگو می كند.
شیوه های جدید ترویج مطالعه و كتابخوانی و ارائه پیش نیاز های لازم، اقدامات جدید در ترویج كتابخوانی و مسأله ترویج شبكه از جمله موضوعاتی است كه در این برنامه برای ترویج فرهنگ كتابخوانی مورد بحث و بررسی قرار می گیرد.
همچنین با توجه به رسالت برنامه در بخشی معرفی مروجان كتابخوانی در كشور پرداخته می شود و شنوندگان این هفته با مروج فعال «مهدیه آرایی» از شهر یزدآشنا می شوند و وی درباره تجربیات خود در این زمینه سخن می گوید.
برنامه «كتاب بان» به تهیه كنندگی فریده گودرزی با اجراكارشناسی علی اكبر زین العابدین از گروه كتاب رادیو فرهنگ ساعت 10:30 به مدت 30 دقیقه روی موج اف ام ردیف106 مگاهرتز پخش می شود.