پخش مذاكرات علنی مجلس شورای اسلامی یكشنبه،سه شنبه و چهارشنبه از ساعت حوالی 8 صبح تا قبل از اذان ظهر به مدت متغیر

رادیو فرهنگ

پخش مذاكرات علني مجلس شوراي اسلامي

پورابراهیمی: رئیس بانك مركزی هر چه سریعتر معرفی شود

رئیس كمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی بر لزوم تعیین تكلیف هرچه سریعتر رییس كل بانك مركزی تاكید كرد.

1400/06/24
|
11:42

محمدرضا پورابراهیمی در تذكری در جلسه علنی امروز ( چهارشنبه) گفت: دولت سیزدهم در حال استقرار بوده و تغییرات مدیریتی به تدریج انجام می شود و حتی به نظر می رسد روند آن بسیار كند است.

وی با بیان اینكه ما در حال بررسی موضوعات اقتصادی مانند تسهیل صدور مجوزهای كسب و كار هستیم، افزود: در حال حاضر دولت در تصمیم گیری برای سازمان های اقتصادی و مجموعه های بزرگ تاخیر داشته و مطالبه جدی ما برای بهبود شرایط اقتصادی، تسریع در تعیین تكلیف این سازمان ها است.

پورابراهیمی ادامه داد: مدت هاست كه تعیین رئیس بانك مركزی در بلاتكلیفی به سر می برد لذا از رئیس جمهور درخواست داریم كه نسبت به تعیین تكلیف سازمان های اقتصادی و مجموعه های بزرگ تسریع كند. كار مردم در دوره انتقال دولت دوازدهم و سیزدهم در حوزه كسب و كارها دچار وقفه شده و باید رئیس جمهور و تیم اقتصادی دولت به این موضوع توجه كنند، بدین شكل كه افراد را ابقا كرده یا موضوع را تعیین تكلیف كنند چون اگر بلاتكلیفی در دوران انتقال دولت دوازدهم و سیزدهم طولانی شود، برای كشور هزینه دارد.
منبع: ایسنا

دسترسی سریع
پخش مذاكرات علنی مجلس شورای اسلامی