پخش مذاكرات علنی مجلس شورای اسلامی یكشنبه،سه شنبه و چهارشنبه از ساعت حوالی 8 صبح تا قبل از اذان ظهر به مدت متغیر

رادیو فرهنگ

پخش مذاكرات علني مجلس شوراي اسلامي

مردم تقریباً هزینه‌های درمانی خود را از جیب پرداخت می‌كنند

نماینده مردم قزوین در مجلس شورای اسلامی با انتقاد از پرداخت هزینه‌های درمانی مردم از جیب خود بیان كرد: جا دارد دولت سهم هزینه سلامت را در جی. دی. پی افزایش دهد.

1403/02/02
|
13:57

فاطمه محمد بیگی در نشست علنی امروز (یكشنبه، 2 اردیبهشت ماه) مجلس شورای اسلامی در تذكر شفاهی گفت: تبریك عرض می‌كنیم تحقق وعده صادق الهی را در قالب عملیات تنبیه رژیم صهیونیستی كه موجبات خوشحالی خانواده شهدا و اقشار عالم و مردم مظلوم غزه گردید.

وی در ادامه سالروز تشكیل سپاه پاسداران انقلاب را تبریك و ادامه داد: امروز طرح تشكیل سازمان پژوهش و نوآوری دفاعی توسط آرای قاطع نمایندگان مجلس به تصویب رسید كه انشاالله موجبات بازدارندگی دفاعی و پیشرفت صنایع ما در عرصه دفاعی شود و مرجعیت علمی و فناوری منطقه را برای كشورمان به ارمغان بیاورد.

محمد بیگی تاكید‌كرد: آنچه امروز در كنار حفظ امنیت و حفظ مرزهای جغرافیایی جمهوری اسلامی ایران و دفاع از جغرافیای اسلام بر ما واجب است، تامین مسئله امنیت غذایی، بحث‌های معیشتی مردم و توجه به حقوق كارگران و بازنشستگان است.

این نماینده مجلس شورای اسلامی ادامه داد: همچنان شرایط كارگران را بغرنج می‌بینیم. شورای عالی كار نتوانسته وظایف اصلی خود را انجام دهد لذا از وزیر محترم می‌خواهم در عمل به اجرای قوانین حوزه كار و كارگر وعده‌های خود را محقق كند.

محمد بیگی در ادامه در رابطه با كمبود دارو در كشور اظهار كرد: با حذف ارز ترجیحی قرار بود مابه التفاوت نرخ ارز ترجیحی جبران شود اما ما در حال حاضر شاهد این هستیم كه بیش از 65 درصد هزینه سلامت توسط مردم و از جیب مردم پرداخت می‌شود. استنكاف دستگاه ها از پرداخت حق بیمه ها، عدم همكاری سازمان‌های بیمه‌گر و عدم پرداخت بانكی و مبالغ ارزی متاسفانه در كنار شبكه بانكی دارو شرایطی را ایجاد كرده كه ما به زودی شاهد شرایط بغرنج دارویی در كشور خواهیم بود در حالی كه ما توان تولید بیش از 97 درصد دارو در كشور را داریم و الحمدالله نسبت به سال گذشته تولید دارو هم افزایش پیدا كرده است.

این نماینده مجلس شورای اسلامی بیان كرد: جا دارد دولت محترم سهم هزینه سلامت را در جی دی پی افزایش دهد. ما در دهه 80 و 90 بالای 8 درصد از جی دی پی را از حوزه سلامت داشتیم، چه شده كه این رقم به نصف كاهش پیدا كرده لذا مردم تقریباً هزینه‌های درمان خود را از جیب پرداخت می‌كنند و همچنین همكاران عزیز ما در حوزه سلامت عملاً در حوزه واقعی‌سازی تعرفه‌ها با ناكامی مواجه هستند و این باعث خروج پزشكان از كشور شده است و مردم ما در جای جای كشور نمی‌توانند از پزشك بهره‌مند شوند چرا در شهر قزوین باید كمبود پزشك مشاهده شود همچنین چرا باید در كوهستان‌های البرز شاهد كمبود پزشك باشیم./
منبع: خبرگزاری خانه ملت

دسترسی سریع
پخش مذاكرات علنی مجلس شورای اسلامی