برنامه «هفت كوچه» رادیو فرهنگ امروز شنبه 25 دی ماه، كلوچه و انواع آن در فرهنگ مردم را بررسی می كند.
یكی از جاذبه های فرهنگی هر منطقه ای خوراكی است كه دربرنامه "هفت كوچه" پنجشنبه به این موضوع با توجه به كلوچه و انواع آن در فرهنگ مردم ؛ اشاره می شود .
كلوچه نوعی نان شیرینی است كه از آرد گندم، شكر و روغن تهیه میشود.
اولین بار در جهان كلوچه در قرن هفتم میلادی در ایران، سیستان پخته شد.
ضرب المثل "به اسم بچه مادر می خوره قند و كلوچه" نیز حكایت از این خوراكی قدیمی در ضرب المثلها و فرهنگ كهن ایران دارد و اشاره به استفاده از موقعیت و توفیق دیگری دارد، نظیر: به نام من به كام تو.
در این برنامه تاریخچه این خوراكی و موارد استفاده از آن و انواع مختلف در اقوام گوناگون بیان می شود.
علاقه مندان می توانند هفت كوچه را ساعت 9:00 به تهیه كنندگی سیدهادی موسوی نژاد از گروه جامعه رادیو فرهنگ روی موج اف ام ردیف 106مگاهرتز و موج ای ام ردیف585 كیلوهرتز بشنوند.