رمضان، از سالهای دور تاكنون، در فرهنگ مردم از جایگاهی ممتاز برخوردار بوده است پخت و صرف غذاهای خاص این ماه یكی از آیین های ایرانیان در ماه رمضان است، برنامه هفت كوچه دوشنبه 8 خرداد با موضوع غذاهای مرسوم در این ماه مبارك پخش می شود.
برنامه هفت كوچه كه شنبه ، دوشنبه ، پنج شنبه و جمعه از رادیو فرهنگ ساعت 8:30 صبح به طور زنده پخش می شود به بررسی فرهنگ مردم ایران زمین و فرهنگ اقوام ایرانی اختصاص دارد.
آداب و رسوم ماه مبارك رمضان یكی از مباحث مهم فرهنگ مردم است كه به واسطه قدمت خود، از قداست ویژه ای برخوردار است. سنت حسنه افطاریدادن درمیان مردم شهرها و روستاهای مختلف ایلام از همان روزهای آغازین ماه مبارك رمضان آغاز میشود. پخت غذاهای محلی و افطاریدادن به دوستان و آشنایان، یكی از آداب و رسوم این ماه است كه با پخت غذاهای خوشمزه از قبیل حلیم، شله، آش، بژی برساق، كلهكنجی، شلهزرد، آش گندم و شیره خرما و روغن محلی بهیادماندنیتر میشود.
دكتر محمود اكرامی فر كارشناس فرهنگ مردم درباره غذاهای ویژه ماه مبارك رمضان در سراسر ایران صحبت خواهد كرد.
برنامه هفت كوچه از گروه جامعه به تهیه كنندگی هادی موسوی نژاد و اجرای سكینه ارجمندی روی موج اف ام ردیف 106 و ای ام ردیف 585 پخش می شود.