برنامه هفت كوچه دوشنبه 19 آذر به بررسی لالایی ها و جایگاه آن در فرهنگ مردم ایران اختصاص دارد.
لالایی ها یكی از گونه های ادبیات شفاهی است كه تاثیر زیادی در شكل گیری گفتمان عامیانه و فولكلور جوامع دارد. ﻻﻻﻳﻲ ها ﻧﺨﺴﺘﻴﻦ ﭘﻴﻤﺎن آﻫﻨﮕﻴﻦ و ﺷﺎﻋﺮاﻧﻪ ای اﺳﺖ ﻛﻪ ﻣﻴﺎن ﻣﺎدر و ﻛﻮدك ﺑﺴﺘﻪ ﻣﻲ ﺷﻮد و اﻳﻦ آرزوﻫﺎ ﺑﻲ ﺗﺸﻮﻳﺶ و ﺳﺎده ﺑﻴﺎن ﻣﻲ ﺷﻮﻧﺪ.
مادران برای خواباندن كودكان خود لالایی می خوانند این لالایی ها از بی وفایی ها می گوید اما مفهوم لغوی ترانه ها سرشار از عشق مادر به كودك و آرزوهایی خوش برای فردای اوست. مادر در حین خواباندن كودك آموزش روح فرزند خود را مد نظر دارد و او را با ریتم و وزن كه اساس زندگی آینده او بر آن استوار است، آشنا می سازد. در قالب این لالایی ها اشكال مختلف ادبیات بومی بیان می شود.
دكتر محمود اكرامی فر كارشناس فرهنگ مردم در برنامه هفت كوچه درباره لالایی ها و جایگاه آن در فرهنگ مردم ایران صحبت می كند.
محمدرضا حسن بیگی كارشناس فرهنگ عامه در بخش تازه هفت طوطی قصه های عامیانه را روایت می كند.
برنامه هفت كوچه كه شنبه ، دوشنبه ، پنج شنبه و جمعه از رادیو فرهنگ ساعت 8:30 صبح به طور زنده پخش می شود به بررسی فرهنگ مردم ایران زمین و فرهنگ اقوام ایرانی اختصاص دارد.
برنامه هفت كوچه از گروه جامعه به تهیه كنندگی هادی موسوی نژاد و اجرای سكینه ارجمندی روی موج اف ام ردیف 106 و ای ام ردیف 585 پخش می شود.