بهروز رضوی در برنامه « چراغداران»سه شنبه 20 اردیبهشت ماه زندگی و آثار طنز زنده یاد عمران صلاحی شاعر، نویسنده، مترجم و طنزپرداز را مرور و بازخوانی میكند.
برنامه « چراغداران» مستندی رادیویی از زندگی بزرگان و فرهیختگان شعر و فرهنگ و هنر این سرزمین است كه امروز به زندگی حرفه ای شاعر طنزپرداز كشورمان « عمران صلاحی» اختصاص دارد .
عمران صلاحی 10 اسفند سال 1325 در تهران دیده به جهان گشود، وی سالهای سال از بزرگان طنز ایران محسوب می شد و تلاش های بسیاری در حوزه ی طنز فاخر ایرانی به ثمر رساند .
او نوشتن را از مجله «توفیق» و پس از آشنایی با پرویز شاپور آغاز كرد. همزمان با روزنامهنگاری مشغول كار پژوهش شد كه حاصل آن كتاب «طنزآوران امروز ایران» است. او شعر را به صورت جدی نیز دنبال میكرد كه نخستین شعرهای او در قالب نیمایی در مجله خوشه به سردبیری احمد شاملو منتشر شد.
مهمترین بخش فعالیتهای وی با نشریه گل آقا بود كه با نامهای مستعار ابوقراضه، بلاتكلیف، كمال تعجب، زرشك، تمشك، ابوطیاره و ... در آن مینوشت. صلاحی سپس در سال 1352 به استخدام رادیو درآمد و تا سال 1375 كه بازنشسته شد به این همكاری ادامه داد. او همچنین سالها همكار شورای عالی ویرایش سازمان صدا و سیما بود.
كتاب آقای حكایتی كه ازجمع آوری سلسله نوشته هایش با عنوان حالا حكایت ماست صورت گرفته بود از اثار مشهور اوست.
عمران صلاحی 11 مهرماه 1385 جهان را با لبخندهای زیبایش بدرود گفت .
برنامه «چراغداران» را به تهیه كنندگی حسینی باغسنگانی و روایت بهروز رضوی ساعت 12:45روی موجاف ردیف106 مگاهرتز از رادیو فرهنگ بشنوید .