حورا صدر: باید از فرصت تازه پیش آمده، برای آزادی «امام موسی صدر» بهره بگیریم.
حوراصدر، فرزند امام موسی صدر، درگفتگو با برنامه «سرزمین من» با انتقاد از روند پیگیری ها برای آزادی امام موسی صدر گفت: اگر حركت شایسته و درخوری برای آزادی امام موسی صدر انجام شده بود امروز ایشان درمیان ما بودند.
وی افزود: امام موسی صدر متولد و بزرگ شده در ایران و تحصیل كرده در دانشگاه و حوزه علمیه این سرزمین است، او فرزند ایران است، و به دعوت شیعیان لبنان به آنجا رفت و بعد از 19 سال فعالیت سخت و خستگی ناپذیر در لبنان هنوز آثار این حركت و فعالیتهایش در این كشور مشهود است او نه فقط در نزد شیعیان، بلكه نزد همه لبنانیها دارای احترام ویژهای است. و ایكاش این سرزمین گام شایسته و درخوری برای آزادی ایشان برمیداشت.
حورا صدر همچنین با اشاره به وقایع چند سال اخیر در لیبی و لبنان گفت: از اتفاقات جدیدی كه سالهای اخیر افتاده این است كه از 8سال پیش، فرزند قزافی تحویل نیروی انتظامی لبنان است و او در ابتدای دستگیری اعترافاتی داشته و اطلاعات بسیار دقیقی از مراحل اولیه ربودن امام موسی صدر داده و اعتراف كرده است؛ «مرا آزاد كنید آنوقت میگویم چه كسانی در مسأله امام موسی صدر دست داشته اند» كه این باعث شد او را باز نگهدارند، ولی بعد از آن دیگر حرفی نزد.
وی افزود: امسال مجددا، دادستانی لیبی كه بعد از قذافی مامور پیگیری و هماهنگی با دادستان لبنان بود، در پیگیری ها به امضای توافق دو كشور لیبی و لبنان برای جستجوی زندانهای مخفی لیبی و یافتن امام موسی صدر و بازجویی افراد دست اندركار رسیدند، در این سیاق دادستانی عملا نامه ای ارسال كرد، ولی هدف اصلی اش آزادی هانی بال است، چون از سال ٢٠١٣ كه این تفاهم نامه امضا شد دقیقا از سال ٢٠١4 جنگ داخلی لیبی شروع شد و تمام پیگیری ها از سوی دادگاه لبنان عملا به بمبست خورد. امسال اینها نامه ای داده اند كه هانی بال را آزاد كنید ما خودمان بازجویی میكنیم و حاضریم در پرونده امام موسی صدر همكاری كنیم. ما درتلاشیم كه از این موقعیت و فرصت استفاده كنیم، ولی به تنهایی نمیتوانیم و اینجاست كه باید همه كمك كنند و آنها كه توان و امكانی برای فشار بر دولت و دادستانی لیبی دارند، باید ورود كنند و از این فرصت تازه پیش آمده برای آزادی امام موسی صدر بهره بگیرند. و قطعا روا نیست كه ایشان همچنان پشت میله های زندان باشند.
وی همچنین انسجام فكر و عمل را ویژگی اصلی امام موسی صدر دانست گفت: او اگر فریاد دفاع از محرومین زد، خودش وارد میدان شد، اگر با فقر و تفرقه و برای وحدت جنگید، خودش عملا وارد میدان تلاش شد و در عرصه دفاع از مظلوم و فلسطین نیز به حرف بسنده نكرد و وارد میدان عمل شد.