"جشنواره عمار" جشنواره ای مردمی، بدون سانسور و حتی پذیرای فیلم های اعتراضی است.
مازندرانی، معاون فیلم و سریال سازمان سینمایی دفاع مقدس، در حاشیه برگزاری آیین افتتاحیه «دوازدهمین جشنواره فیلم عمار» كه به طور مستقیم از رادیو فرهنگ پخش شد گفت: جشنواره عمار، جشنواره ای مردمی و فاقد سانسور است و حتی فیلم های اعتراضی را میپذیرد و هر فیلم با هر موضوعی در راستای اهداف جمهوری اسلامی باشد میتواند در این جشنواره حضور یابد.
وی همچنین «تاكید و اهتمام بر محتوا» و «مردمی بودن" را از ویژگیهای اصلی "جشنواره عمار" عنوان كرد و گفت: راهبرد و نظریه جشنواره عمار این است كه فیلم برای همه است و همه مردم باید فیلم ببینند، و روند انتشار فراخوان، انتخاب داوران، دریافت آثار، و حتی اكران فیلم ها، همه ساده و بی تكلف است كه بر «مردمی بودن» آن صحه میگذارد.
وی همچنین فراهم سازی بستر مناسب برای فیلمسازان جوان و پرورش استعدادهای جوان برای حضور در عرصه های جدی تر و بزرگتر را از اهداف این جشنواره برشمرد و گفت: با گذشت بیش از یك دهه از فعالیت این جشنواره آثار ارسالی از 20 فیلم در دوره های اولیه، به 3000 فیلم در زمان كنونی رسیده است.
وی افزود: ما در دنیا حرفهای زیادی برای گفتن داریم و با برنامه ریزی و توجه به 4ركن اساسیِ محتوا، تكنیك، فرم و صنعت سینما می توانیم هنرمندان توانمند و محصولات فاخر در دنیا ارائه كنیم.
وی همچنین "ضعف فیلمنامه» و «بیتوجهی به بازارهای جهانی" را از ضعفهای فعالیتهای حوزه سینمای كشور دانست و گفت: بیش از 2200 فیلم در طول عمر چهل ساله انقلاب اسلامی تولید شده است كه با تولید فیلم یك سال و نیم كشور هندوستان برابر است؛ در حالی كه انقلاب ما با شعار و اهداف فرهنگی واقع شده است و زمینه ها و قابلیت های فرهنگی بسیاری در این حوزه داریم؛ خصوصاً در حوزه ادبیات دفاع مقدس آثار ارزشمندی داریم كه مغفول مانده است.