سمیرا یافتیان گفت: درپی شیوع كرونا و با توجه به افزایش امكان دسترسی به آموزشهای مجازی، تعداد فارسی آموزان در جهان بطور قابل توجهی افزایش یافته است، ازاینرو راه اندازی سامانه های «مینا» و « چارچوب» پاسخ مناسب بنیاد سعدی به این استقبال است.
سمیرا یافتیان، مدیر روابط عمومی «بنیادسعدی» در گفتگو با برنامه «ققنوس» گفت: درپی شیوع كرونا و با توجه به افزایش امكان دسترسی به آموزشهای مجازی، تعداد فارسی آموزان در جهان بطور قابل توجهی افزایش یافته است، ازاینرو راه اندازی سامانه های «مینا» و « چارچوب» پاسخ مناسب بنیاد سعدی به این استقبال است.
وی همچنین آموزش و گسترش زبان فارسی و تولید منابع آموزشی زبان فارسی را از اهداف و وظایف اصلی «بنیاد سعدی» برشمرد و گفت: سامانه آموزش مجازی «مینا» با هدف ارائه محتوای آموزشی ساختارمند و منطبق با استاندارد آموزشی بنیاد سعدی برای علاقمندان به زبان فارسی در سراسر دنیا طراحی شدهاست و فارسی اموزان میتوانند مطابق با زمان و شرایط خود دورههای این سامانه را بهصورت خودآموز بگذرانند.
وی افزود: محتوای آموزشی این سامانه، مطابق با 320 ساعت آموزش حضوری و شامل مواد آموزشی برای تمام مهارتها و مؤلفههای زبان است.
وی همچنین تعیینسطح فارسی آموز، در بدو ورود را از ویژگیهای سامانه برشمرد و گفت: از آنجایی كه سامانه مجهز به موتور تشخیص گفتار است، زبانآموز میتواند صحبت كند و میزان درستی گفتار خود را مشاهده كند.
وی افزود: بسته آموزش مجازی «چارچوب» هم منطبق با استاندارد آموزشی بنیاد سعدی، یك دورۀ كامل فارسیآموزی را، از سطح مقدماتی تا پایان پیشمیانی، در اختیار علاقهمندان قرار میدهد، كه در این دورۀ آموزشی هر چهار مهارت فارسیآموزان را با تمركز بر آموزش «دستور» تقویت میكند.