در برنامه «چراغداران» كه شرح كوتاهی از زندگی مفاخر ادبی و فرهنگی كشورمان است امروز بهروز رضوی بخش هایی از داستان زندگی «حسین سرشار» را روایت می كند.
«بهروز رضوی» در برنامه مستند «چراغداران » رادیو فرهنگ یكشنبه 28 شهریور ماه بخش هایی از زندگی «حسین سرشار » خواننده اپرا، بازیگر و دوبلور سینما كه بسیاری او را با صدای باریتون پرطنین و منحصر به فردش و نقشهایی كه بر صحنه اپرا و یا بر پرده سینما بازی كرد به یاد دارند را روایت می كند.
حسین سرشار در سال 1313 در محلهای قدیمی در خیابان فرهنگ تهران چشم به جهان گشود. برخی منابع تاریخ تولد او را 1310 ذكر كردهاند اما همسر حسین سرشار در بیوگرافی او كه در كتاب "نامبرده حسین سرشار" ( نوشته ساناز سیداصفهانی) آمده، تاریخ تولد او را 1313 ذكر كرده است.
سرشار از صدایى محكم و رسا برخوردار بود و از سن كودكی به موسیقی علاقه داشت. به خاطر صدای خوبش از همان سنین جوانی وارد كار نمایش شد و شروع به پیش پرده خوانى به هنگام اجرای تئاترها كرد.
امیراشرف آریانپور، موسیقیدان و استاد دانشگاه تهران و همكلاسی دوران نوجوانی سرشار، درباره علاقه او به موسیقی و آواز میگوید: "من سرشار را از وقتی كه هنرستان موسیقی بودیم میشناختم. همه جا و همیشه میخواست آواز بخواند."
سرشار در هنرستان، موسیقی و آواز را زیر نظر خانم اِولین باغچه بان و لیلی بارا، معلم اتریشی فرا گرفت.
او در فاصله سالهای 1331 تا 1334 به عنوان خواننده سولو در كنسرتهای اركستر سمفونیك تهران به رهبری حشمت سنجری شركت داشته است.
حسین سرشار پس از گذراندن دوره هنرستان عالى موسیقى در سال 1333 و اخذ دیپلم در رشته آواز (اپرا)، براى گذراندن دوره كنسرواتوار موسیقی عازم ایتالیا شد و دورهٔ نهایی كنسرواتوار "سانتاچی چیلیا"ی رم را با درجهٔ اول به پایان رسانید. او همچنین در آزمون بینالمللی اپرای "لافنی چه" در ونیز شركت كرد و یكی از هفت برندهٔ جایزه آواز آن مسابقه شد.
حسین سرشار پس از پایان تحصیلات خود در ایتالیا عزم وطن كرد. بازگشت او به تهران مصادف بود با افتتاح تالار رودكی كه به عنوان سالنی برای اجرای هنرهای فاخری چون باله، اپرا و موسیقی سمفونیك بنا شده بود. سرشار بهعنوان سولیست اول در تالار رودكی تهران مشغول به كار شد و به همكاری با موسیقی دانان و رهبران اركستری چون حشمت سنجری و فرهاد مشكوه پرداخت و در كنسرتهایی كه آنها رهبری اش را به عهده داشتند، شركت كرد.
قطعهٔ "فروغ عشق" ساخته حسین دهلوی، "ایوان مدائن" ساخته آقای عالمی، "عالم قدوس" ساخته دكتر ریاحی، "سرود میلاد" ساخته آقایان ریاحی و كلهر، "شوریده دل" ساخته ارسلان كامكار و "ایران" ساخته ارسلان كامكار از جمله كارهای موسیقایی حسین سرشار در سالهای بعد از انقلاب است.
آخرین كار هنری سرشار، اجرای حماسی و پرطنین سرود میهنی "ای ایران" است كه در تیرماه سال 1367 در تالار وحدت تهران اجرا گردید.
او برای نخستین بار در فیلم "اجاره نشین ها " ساخته ی داریوش مهرجویی به ایفای نقش پرداخت . همچنین حسین سرشار در فیلم های "جعفر خان از فرنگ برگشته" ساخته ی علی حاتمی ، "هامون" ساخته ی داریوش مهرجویی، "ای ایران" ساخته ی ناصر تقوایی و "راه و بیراه" به كارگردانی سیامك شایقی به ایفای نقش پرداخته است.
وی در 61 سالگی یعنی سال1374 در آلزایمر چندی گم شد و در آخر بر اثر سانحه رانندگی درگذشت.
برنامه «چراغداران» را به تهیه كنندگی حسینی باغسنگانی و روایت بهروز رضوی ساعت 12:40 روی موجاف ام ردیف106 مگاهرتز از رادیو فرهنگ بشنوید .