فتح اله امی امروز در برنامه "آقای رئیس " از رادیو فرهنگ با اشاره به اهمیت حضور رئیسجمهور در راس شورای عالی فضایی كشور گفت: اهمیت تكنولوژی هوافضا در كنار گسترده و حاكمیتی بودن طرحهای آن، باعث اهمیت مراكزدر تشكیلات دولت شده است.
فتح الله امی، عضو شورای عالی فضایی كشور، امروز در برنامه "آقای رئیس " از رادیو فرهنگ با اشاره به اهمیت حضور رئیسجمهور در راس شورای عالی فضایی كشور گفت: اهمیت تكنولوژی هوافضا در كنار گسترده و حاكمیتی بودن طرحهای آن، باعث اهمیت مراكز هوافضا در تشكیلات دولت شده است از این رو، از آغاز فعالیت هوافضا در ایران، شورای عالی فضا، زیر نظر ریاست جمهوری قرار گرفته است ، تا نظرات حاكمیتی در هدایت راهبردی این فناوری از طریق او در شورا منعكس و اجرا شود.
وی همچنین با تاكید بر اینكه سیاست های راهبردی فناوری هوافضا، باید تحت سند جامع توسعه هوا فضای كشور باشد، گفت : كسب جایگاه اول منطقه در زمینه صنعت تا سال 1404 ، فرستادن انسان در مدار زمین، ارسال ماهواره در مدار 36000 كیلومتری زمین، راه اندازی سیستم ناوبری ملی، و قرار دادن ماهواره با دقت تصویر برداری زیر 10 متر ، از جمله اهداف مشخص شده در سند جامع توسعه هوافضای كشور، مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی در سال 91 است، كه رئیس جمهور باید بتواند این اهداف را تحقق بخشد.
براری، معاون وزیر ارتباطات و رئیس سازمان فضایی ایران، هم در این برنامه با اشاره به اهمیت هوافضا گفت: امروزه نقش هوافضا محدود به ارسال ماهواره های ارتباطی نیست، بلكه از طریق اطلاعات به موقع هواشناسی كه از این ماهوارهها مخابره میشود، میتوان جلوی بسیاری از خسارات ناشی از سیل را گرفت.
وی همچنین با اشاره به نقش موثر هوافضا در زمینه محیط زیست، كشاورزی و آب گفت: درحال حاضر بیش از 15 میلیون هكتار زمین كشاورزی و باغ داریم كه به كمك هوا فضا توانستهایم، بیش از 20 درصد ارزش افزوده در این صنعت ایجاد كنیم.
در بخش دیگر برنامه آقای رئیسی امروز نقش رئیس جمهور در اجرای قانون "گسترش فرهنگ عفاف و حجاب" مطرح و بررسی شد.
علی غلامی، استاد دانشگاه ، در این بخش از برنامه با تاكید بر اینكه مشكل اجرای قانون حجاب، نه وضع قانون بلكه اجرای آن است، گفت: قانون حجاب مصوب سال 84 ، كامل و مشخص كننده نهادها و وظایف آنهاست، ما متاسفانه همه نهادها در انجام وظایف خود كوتاهی میكنند.
اسدالله سلیمانی، رئیس انجمن فعالان و متخصصان حوزه حجاب، هم حمایت نكردن از محصولات حجاب و عفاف را ظلم جامعه محجبه دانست و گفت: امروز قیمت متوسط یك چادر و حدود 500 هزار تومان است كه از توان بسیاری از خانواده ها خارج است و كسی پاسخگو نیست.
وی همچنین تخصیص نیافتن ارز دولتی و یارانه چادر را نه كمبود بودجه، بلكه ناشی از بی توجهی و گاه عناد مسئولان در این خصوص دانست و گفت: قیمت جهانی چادر 2 دلار است كه اگر ما 50 میلیون متر پارچه وارد كنیم این مشكل حل میشود.