مستند «صادق العهد» به تهیه كنندگی محمد معین مقامی در اولین سالگرد شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی از شبكه العالم پخش خواهد شد.
مستند «صادق العهد» از زبان همرزمان شهید حاج قاسم سلیمانی، وفای به عهد سردار دلها و پیمان وی در مبارزه با تروریسم و از بین بردن داعش را روایت میكند.
گروه مستند ساز شبكه العالم به تهیه كنندگی محمد معین مقامی برای ساخت «صادق العهد» به استان كرمان و قنات ملك رفته است تا در زادگاه شهید حاج قاسم سلیمانی با همرزمان وی، زندگینامه و رویدادهای مختلف در سیر زندگی این سردار شهید را مرور كند.
در این مستند با استناد به آیه «مِّنَ الْمُؤْمِنِینَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللَّهَ عَلَیْهِ ۖ فَمِنْهُم مَّن قَضَیٰ نَحْبَهُ وَمِنْهُم مَّن یَنتَظِرُ ۖ وَمَا بَدَّلُوا تَبْدِیلًا» ضمن بیان رشادتها و روحیه استكبارستیزی سردار سلیمانی، بر وفای به عهد وی از زبان مصاحبه شوندههایی از ایران، عراق، سوریه، یمن و سایر كشورها تاكید خواهد شد.
عوامل تولید مستند «صادق العهد» شامل گروه تصویربرداران: مهدی عاشوری، مرتضی خرمی، جلیل قزوینه و امیرحسین نائینی، تدوین: نیما محسنی، هماهنگی: زهرا سودفرد با روایت محمدباقر علی بودهاند.
این مستند در ایام سالگرد شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی در سه قسمت 25 دقیقهای از آنتن شبكه العالم پخش خواهد شد.
منبع: مهر