برنامه «آشپزخانه» رادیو فرهنگ داستان غذاهایی كه به عنوان تغذیه مرسوم ما هستند را روایت می كند.
در جوامع مدرن، نقش الگوهای غذایی در ترسیم چهره یك شهر یا یك منطقه جغرافیایی بیش از پیش پررنگ شده است و خوراكی ها یك ابزار ارتباطی قوی برای ایجاد پیوند میان اعضای گروه های فرهنگی و قومیتی هستند. به همین دلیل است كه كسانی كه به كشورهای دیگر مهاجرت می كنند، دائما در تلاش اند با حفظ غذاهای سنتی و بومی، هویت فرهنگی خود را حفظ كنند پس غذا یك شاخص فرهنگی در جوامع است به همین منظور در رادیو فرهنگ با برنامه «آشپزخانه» به تاریخچه غذاها پرداخته می شود.
در برنامه «آشپزخانه» امروز شنوندگان رادیو فرهنگ می توانند داستان شكل گیری «كباب» به عنوان یك غذای خوش خوراك و محبوب را بشنوند.
«آشپزخانه» ساعت 11:30 روی موج اف ام ردیف 106مگاهرتز از رادیو فرهنگ پخش می شود.