سی و یكمین جشنواره فیلم های كودكان و نوجوانان از هشتم شهریور ماه آغاز به كار كرده و تا چهاردهم ادامه خواهد داشت .
سی و یكمین جشنواره فیلم های كودكان و نوجوانان در شهر اصفهان آغاز به كار كرده . علیرضا رضا داد دبیر این دوره ی جشنواره فیلم های كودكان و نوجوانان در گفتگوی اختصاصی با گزارشگر رادیو فرهنگ گفت : سی و یكمین جشنواره فیلم های كودكان و نوجوانان از هشتم شهریور ماه آغاز به كار كرده و تا چهاردهم ادامه خواهد داشت .در این دوره شاهد اجرای دو بخش ایران و بین الملل هستیم . در بخش ایران 41 اثر در حوزه ی فیلم های سینمایی بلند ، آثار داستانی بلند ، كوتاه و آثار انیمیشن كوتاه به نمایش در می آید و در بخش سینمای بین الملل بین الملل آثار انیمیشن سینمایی بلند و كوتاه ، آثار سینمایی بلند ، فیلم های كوتاه پویانمایی و فیلم های كوتاه زنده به نمایش در خواهد آمد . در مجموع از 33 كشور فیلم و مهمان داریم و چندین گروه داوری ایرانی و غیر ایرانی آثار را داوری می كنند .
رضاداد در ادامه اظهار داشت : دو بخش غیر رقابتی بین الملل و ایران نیز برگزار می شود كه در بخش غیر رقابتی بین الملل 5 رویداد و در بخش غیررقابتی ایران 3 رویداد برگزار می شود . 3 كارگاه توسط متخصصان ایرانی و 5 كارگاه توسط متخصصان غیر ایرانی برگزار شده و این كارگاهها برای فعالان جنبه ی آموزشی خواهند داشت . هم چنین امسال با بهره برداری از سالنهای جدید در اصفهان تعداد سالنها به 8 سالن رسید و در مجموعه ی سیتی سنتر ، چهار باغ ، و فلسطین فیلم ها اكران می شود . دبیر سی و یكمین جشنواره ی فیلم های كودكان در ادامه اظهار داشت : تلاش ما این بوده تا با اطلاع رسانی در فضای مجازی مردم را بیشتر با فیلم ها آشنا كنیم . نمایش برای مردم از ساعت 16 در این سه مجموعه آغاز و تا ساعت 22 هر شب ادامه خواهد داشت .
رضا داد در ادامه با اشاره به چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی خاطر نشان كرد : امسال با تامین اعتبار از سوی سازمان سینمایی در 31 استان و 2 منطقه ی آزاد به طور همزمان گزیده ای از جشنواره فیلم كودكان و نوجوانان نمایش داده می شود .
علیرضا رضا داد دبیر سی و یكمین جشنواره فیلم های كودكان و نوجوانان گفت : این دوره ی جشنواره با شعار « كودكان و نوجوانان سرمایه های اصلی سینمای ملی » برگزار می شود و از سركار خانم فریال بهزاد و برادران دالوند كه سابقه ی طولانی در آثار سینمایی دارند تقدیر خواهد شد و نیز از مرحوم ناصر چشم آذر كه آثار بسیاری را در حوزه ی كودك خلق كرده بودند تكریم به عمل خواهد آمد .