استاد داوود نماینده در فیض حضور رادیو فرهنگ برگی از زندگی شهید مهندس مصطفی ابراهیمی مجد را می خواند.
برنامه «فیض حضور» كه از 29 شهریور در جدول پخش رادیو فرهنگ قرار میگیرد به زندگی شهید مهندس مصطفی ابراهیمی مجد و خاطرات شهید از زبان همرزمان و دوستان و اعضای خانواده و .. اختصاص دارد.
رویا ولی زاده تهیه كننده درخصوص« فیض حضور» گفت: این برنامه بر اساس اثری از عباس كفایی قاینی تولید شده كه مجموعه ای از خاطرات شهید والامقام مصطفی ابراهیمی مجد است. وی ادامه داد: پس از مطالعه كتاب به نطرم رسید بخش های روایی خاطرهها می تواند صدای شاهد داشته باشد پس در ارتباط با نویسنده صدای خاطره گویی دوستان و خانواده كه در متن كتاب روایتگر خاطرات شهید بودند را گرفته و بجای یك كتاب صوتی برنامه ای برپایه خاطره و روایت را ضبط كردیم.
ولی زاده توضیح داد :چون نویسنده كتاب جناب كفایی از مجروحان دفاع مقدس بوده و تحت عمل جراحی مغز قرار گرفته بودند برخی از اسامی را فراموش كردند و در تولید برنامه در بخشی از روایت ها دچار مشكل شدیم و نتوانستیم نام راوی را مستند كنیم ولی سعی كردیم با توجه به صحنههای كناب با استفاده از صدای روایتگر و موسیقی صحنه سازی كرده و شنونده بتواند تصویر سازی كند .
این تهیه كننده گفت: توجه به شهدا و بیان خاطرات آنها و زنده نگه داشتن یادشان یكی از مسئولیت هایی است كه برعهده ما برنامه سازان رسانه است پس در این برنامه خاطرات شهید كه از زبان همرزمان و دوستان و اعضای خانواده و .. نقل شده است را استاد داوود نماینده با صدای خاص خود روایت كرده اند كه هریك می تواند ما را با فضایل اخلاقی این شهید بزرگوار آشنا كند.
رویا ولی زاده درباره قالب این برنامه توضیح داد: فیض حضور یك مستند یا گزارش نیست بلكه اساس كار در این برنامه بر اصل خاطره نویسی است یعنی سعی شده است ادبیات بسیجی در نوشتار برنامه و روایتگری حفظ شود و فقط در حد ضرورت و سلیس شدن عبارت ها و رفع بعضی ابهامات ورادیویی شدن متن ویراستاری صورت گیرد و از احساسی كردن و جذابیت متون با بكار بردن جملات اضافی خودداری شده است. این تهیه كننده ادامه داد: این برنامه قبل از آن كه معرف شهید مهندس ابراهیمی مجد باشد، معرف ویژگیهای گروه تخریب ستاد جنگ های نامنظم شهید چمران كه زیر نظر شهید مجد فعالیت داشته است؛ زیرا افراد نحوه فعالیت های خود را در گروه تخریب توضیح می دهند كه به دستور شهید مجد انجام میشده است. لذا اطلاعات مفیدی راجع به نحوه فعالیت این گروه به خوانندگان ارایه میشود.
ولی زاده با اشاره به اهمیت بازنمایی دفاع مقدس در رادیو فرهنگ بیان داشت: رزمندگان و شهدای دوران دفاع مقدس به عنوان الگویی برای ایجاد سرمایههای اجتماعی و تقویت روحیه ایثار و فداكاری در نسل جدید هستند و تلاش ما بر این است كه سرمایه اجتماعی را در هر جامعهای تقویت كنیم. دفاع مقدس هم از این نوع سرمایه است كه با انتخاب این كتاب برای رادیویی شدن در این مسیر گام برداشته ایم. وی درباره انتخاب اینكتاب برای رادیویی شدن گفت : از ویژگیهای منحصر به فرد شهید مجداز جمله ارامش و اقتدار و به درستی تصمیمگیری و توانمندی و علم موشك سازی ایشان است كه باید نسل جدید حتما با این افراد آشنا شوند و بدانند كه توابع علمی و متخصصین ما برای حفظ خاك این مرز و بوم چه كرده اند ولی زاده درباره كار با استاد نماینده گفت: استاد نماینده صبورانه با احترام ویژه به شهدا و رزمندكان هشت سال دفاع مقدس ضبط این برنامه را برای من خاطره انگیز كرد و برای من جالب بود كه در این برنامه خط به خط و نكته به نكته را احساس كرده و بعد روایت میكردند.
تهیه كننده درباره تعداد این برنامه نیز گفت: تاكنون 26 قسمت از برنامه را با استاد نماینده ضبط كرده ایم كه در 30 قسمت تلاش داریم كه روایت زندگی این شهید در فیض حضور تمام شود و پخش برنامه هم پنجشنبه و جمعه ساعت 19 از رادیو فرهنگ است و از خانواده نویسنده كتاب برای همكاری ویژه و ارسال صدای افرادی كه خاطرهها را روایت كردند تشكر میكنم كه اگر زحمات و تلاش های جناب كفایی برای گرداوری صوت خانواده و دوستان و همرزمان شهید نبود این كتاب جور دیگری ضبط میشد .