قنادباشی: "انتخابات" میراث ما برای نسل آینده است.
قنادباشی، كارشناس سیاسی، درگفتگو با برنامه "پویش" رادیو فرهنگ "انتخابات" را "میراث ما" برای نسل آینده، دانست و گفت: "انتخابات" و "حل مسائل كشور از طریق صندوق رای"، میراث ما برای نسل آینده است.
وی افزود: برای "نهادینه شدن انتخابات"، "حضور مردم پای صندوقهای رای"، و "حل مسایل كشور از طریق انتخابات" سالها زحمت كشیده شده و خون دلها خورده شدهاست، و اینها به سادگی حاصل نمیشود، به همین دلیل است كه نخبگان و فرهیختگان بسیاری از كشورها، به ما غبطه میخورند و ما را تحسین میكنند، كه این عادت را بعنوان یك رفتار مدنی، در مردم خود نهادینه كردهایم. لذا باید در حفظ این میراث ارزشمند و رفتار مدنی شایسته بكوشیم و آنرا، به نسل بعد انتقال دهیم، تا در سایه آن، وحدت، همدلی، و رشد كشور حاصل شود.
قنادباشی "انتخابات" را نشانه پیشرفت كشورها دانست و گفت: "نهادینه شدن انتخابات" و "عادت مردم به حل مشكلات ازطریق انتخابات" و "تضمین پیشرفت ازطریق انتخابات"، برای بسیاری از كشورها، نشانه رشد و یك پرستیژ است، و كشورهای پیشرفته غالباً جهان سوم را محكوم میكنند كه مشكلاتشان را از طریق خیابان و دعواهای خیابانی حل میكنند، و همینطور هم هست؛ بطور مثال در آفریقا برای یك طرح اقتصادی، دعوای خیابانی راه میافتد، اما در كشورهای پیشرفته، و ایران ما، كه دارای فرهنگ غنی، شعور سیاسی و مردم فرهیخته است و حدود 40 انتخابات را پشت سرگذاشته، "انتخابات" نهادینه شده است، و ما مشكلات و مسائلمان را از طریق "دقت بیشتر و انتخاب بهتر" و "تضمین باقیماندن این رای دهی" و "عادت به رای دهی" حل می كنیم.
وی بازگشت كشورهای شمال افریقای به دیكتاتوری، بعد از بیداری اسلامی را، ناشی از عادت نكردن مردم به انتخابات دانست و گفت: نخبگان و فرهیختگان آنها، به ما غبطه میخورند و ما را تحسین میكنند كه این عادت را بعنوان یك رفتار مدنی، در مردم خود نهادینه كردهایم. لذا باید در حفظ آن بكوشیم، و آنرا بعنوان میراثی ارزشمند، به نسل بعد انتقال دهیم.