گفتگو با دكتر عبدالله مدرس زاده شاعر در برنامه ققنوس
مدرس زاده در این برنامه در مورد امام علی (ع) و شكوه ادبی آثار در مورد ایشان صحبت كرد و گفت :
شعر و ادب فارسی همواره تحت تاثیر حوادث و رخدادهای تاریخی _ مذهبی آثار شگرفی در دامن خود پرورش داده است و شاعران و نویسندگان فارسی زبان با الهام از زندگی انبیاء و اولیاء الهی و امامان معصوم به عنوان اسطوره های دینی به آثار خود رنگ عرفانی و مذهبی بخشیده اند؛ هر چند هدف این هنرمندان ذكر تاریخ نیست بلكه یادكرد رجال بزرگ تاریخی مانند حضرت علی(ع) را دستمایه سرودن شعر خود قرارداده اند. آن ها با بیان و وصف ویژگی ها و سجایای اخلاقی این بزرگان، الگوهای رفتاری ایده آلی در بهبود روند زندگی بشر به مخاطبان خود ارائه داده اند. عشق و علاقه به امیرالمومنین، حضرت علی(ع)، بعد از ورود اسلام به سرزمین ایران به صورت پررنگی در دل مردم وجود داشته است در این راستا بزرگان شعر و ادب نیز كوشیده اند تا ارادت و علاقه خود را به مولای متقیان ابراز كنند .
مدرس زاده در مورد شخصیت حضرت علی (ع) در آثار شاعران صحبت كرد گفت : یكی از بهترین شعرهای ناصر خسرو و سنایی ، در وصف امام علی (ع) سروده شده است. بسیاری از شاعران در آثار خود در وصف امیرالمونین شعر سروده اند و معانی معرفتی را منعكس كرده اند.
مدرس زاده در مورد گرایش جوانان به شعر علوی صحبت كرد و گفت : امیدواریم نسل جدید هم با عمق به این مسئله توجه كند و خارج از هرگونه تهییج ادبی شعر بسرایند و با توجه به آرایه ها و تلمیح و استعاره های مورد نیاز