سردار فرزندی: "9دی" از كم نظیرترین حركتهای مردمی در حفاظت از نظام است.
سردار عباسعلی فرزندی، استاد دانشگاه دفاع ملی و كارشناس سیاسی، درگفتگو با برنامه "روز نهم" گفت: 9دی یكی از كم نظیرترین حركتهای مردمی در حفاظت از نظام است.
وی 9دی را فصل جدیدی از بصیرت، هوشیاری، دشمن شناسی، غیرت دینی، و انقلابیگری ملت ایران دانست و گفت: اگر سه نقطه عطف در تاریخ انقلاب اسلامی در نظر بگیریم، این سه نقطه: انقلاب، دفاع مقدس، و حماسه 9دی است، كه باید همواره این سه موضوع را همزمان مورد تجزیه و تحلیل قرارداد.
سردار فرزندی، ملت ایران را ملتی آگاه، بصیر، و متعهد در عمل دانست و گفت: همه دولتمردان باید قدردان این ملت باشند و زمینه برای قدمهای موثر رو به جلو برای كشور را فراهم سازند.
وی زیرسوال بردن رفتار نظام، اصل نظام، و اصل ولایت فقیه را از علل اصلی ظهور حماسه 9دی عنوان كرد و گفت: انقلاب ما سه ركن اساسی دارد؛ مكتب دینی و اسلامی، رهبری كه خوب دین را میشناسد و نیازهای جامعه را مبتنی بر این دین تشخیص میدهد، و ملتی كه برای تحقق دین، پشت رهبری حركت میكند و در فتنه88 برخی از فریب خوردگان و برخی كسانی كه برای قدرت طلبی وارد میدان شده بودند، و هدایتگری دشمنان هم پشتوانه این كار شد، و دركنار اینها "هتك حرمت ارزشهای ملت ایران"، كه مظهر آن حماسه حسینی و ماه محرم است، این ظرفیت و زمینه را ایجاد كرد.
سردار فرزندی همچنین "بی اهمیت نشان دادن حضور مردم برای تعیین سرنوشت" توسط دشمنان را از دیگر عوامل خلق حماسه 9دی عنوان كرد و گفت: دشمنان تلاش كردند كه با تحریك داخلی این نقش آفرینی را نادیده بگیرند، لذا مردم وارد میدان شدند؛ یعنی این "بیاهمیت نشان دادن نقش و رای مردم" یكی از عواملی بود، كه ظرفیت را فراهم كرد كه ملت وارد میدان شوند. باید بدانیم كه قطعا این تلاشهای دشمنان محدود به یك موضوع و یك زمان نمیشود، بلكه آنها همواره درتلاشند تا "نقش آفرینی ملت در عرصه تعیین سرنوشت" را، كه مصداق اتمش مسئله "انتخابات" است، زیر سوال ببرند.
وی همچنین ناامن كردن عرصه های زندگی مردم، حمایت علنی دشمنان و هدایت مستقیم حوادث داخلی، و نیز روح دیانت حاكم بر مردم را از دیگر علل و زمینه های خلق حماسه 9دی برشمرد و گفت: روح دیانت تجلی بارزی در هویت و ماهیت انقلاب داشت، و این روح ولایت و دیانت در مردم خروشید و وارد میدان شد و حماسه 9دی را آفرید.