سید عبدالله حسینی: بیش از ٣هزار اثر از سراسر جهان در «نخستین جشنواره بینالمللی شعر آیینی» شركت كردند.
سید عبدالله حسینی، دبیر اجرایی «نخستین جشنواره بینالمللی شعر آیینی»، در گفتگو با برنامه «وطن فارسی» گفت: بیش از ٣هزار قطعه شعر از سراسر جهان به زبانهای فارسی و انگلیسی در «نخستین جشنواره بینالمللی شعر آیینی» شركت كردند.
وی افزود: از این تعداد، ٢5٠٠قطعه شعر به زبان فارسی، و 6٠٠ قطعه شعر نیز به زبان انگلیسی، از ٢6 كشور جهان همچون؛ امریكا، استرالیا، كانادا، كنیا، و تانزانیا به جشنواره ارسال شد، كه در نهایت، ١٠ اثر در بخش انگلیسی، و ١٢ اثر در بخش فارسی بعنوان آثار برگزیده معرفی و تجلیل شدند.
وی همچنین با اشاره به اهمیت و جایگاه شعر در هیئت ها و محافل و مراسم عاشورایی گفت: در تمام هیئت های خارج كشور، كه غیر از زبان فارسی و عربی و اردو برگزار میشود، خبری از شعر نیست و ما در این جشنواره بدنبال تولید شعر فاخر به زبان انگلیسی برای حماسه كربلا و امام حسین(ع) هستیم كه این آثار در اختیار هیئت های انگلیسی زبان جهان قرار گیرد تا بتوانند در هیئت ها و مراسم از این عنصر شعر بهره گیرند.
وی برگزاری این جشنواره را درپی گسترش فرهنگ ولایی و عاشورایی در بین جوامع شیعی و مسلمان دانست و افزود: شعر برای اباعبدالله زیاد گفته شده است، اما شعر متناسب با روح سید الشهدا و روح حماسه كربلا كم گفته شدهاست و ما با برگزاری این جشنواره برای رسیدن به شعر فاخر متناسب با پیامهای عاشورا و روح حماسه كربلا فراخوان داده ایم.
وی همچنین جشنواره را از نظر كیفی و كمی موفق ارزیابی كرد و گفت: میزان توجه به جشنواره تا حدی بود كه وقتی میخواستیم از داوران برای تشكیل هیات داوری دعوت كنیم، میدیدیم اساتید میخواهند به عنوان شركت كننده در جشنواره حضور یابند به همین دلیل شعرهای ارزشمندی در این جشنواره ثبت شد.