مهمان نوازی و فرهنگ‌مردم تربت جام، میراث شیخ احمد


دبیر اجرایی همایش بین المللی هزاره "شیخ جام" نیز با بیان اینكه شیخ احمد جام خیرخواه مردم بود و برای اصلاح جامعه تلاش می‌كرد، گفت: مهمان نوازی و فرهنگ‌مردم تربت جام، میراث شیخ احمد است.

1401/04/22
|
15:35

دكتر حسن جامی الاحمدی اهداف این همایش را ایجاد روحیه خودباوری و اعتماد به نفس در مردم منطقه، دعوت اندیشمندان كشور برای معرفی بزرگانی همچون شیخ جام، الگوسازی فرهنگی برای مقابله با هجمه فرهنگی دشمن و معرفی شیخ جام به عنوان محور همبستگی و وحدت بین كشورها، برشمرد.
وی محور‌های این همایش را "تاثیر آموزه‌های قرآن و حدیث در آثار شیخ جام، تاثیر اندیشه‌های شیخ جام در آسیای میانه و شبه قاره هند، سیمای شیخ جام در آثار و مقامات، پارسی نویسی شیخ جام و چشم انداز‌های نثر وی، نسخه شناسی آثار شیخ جام، بررسی و تحلیل اشعار شیخ جام، آثار خانقاهی و خاندانی شیخ جام در طول تاریخ و جایگاه مجموعه معماری آرامگاهی شیخ جام در معماری عرفانی" اعلام كرد.
رادیو فرهنگ باتوجه به ماموریت رسانه ای خود این رویداد فرهنگی را به طور مستقیم برای شنوندگان پخش می كند و به اطلاع رسانی از سخنرانی ها و نشست های حاشیه ای همایش بین المللی هزاره "شیخ جام" می پردازد.


دسترسی سریع