پخش مذاكرات علنی مجلس شورای اسلامی یكشنبه،سه شنبه و چهارشنبه از ساعت حوالی 8 صبح تا قبل از اذان ظهر به مدت متغیر

رادیو فرهنگ

پخش مذاكرات علني مجلس شوراي اسلامي

نباید كوچك‌ترین اغماضی در مفاسد اقتصادی صورت گیرد

نماینده مردم درمیان در مجلس شورای اسلامی گفت: نباید كوچك‌ترین اغماضی در مفاسد اقتصادی صورت گیرد.

1404/10/16
|
13:57

سید حسن هاشمی،در نشست علنی (امروز سه‌شنبه 16 دی ماه) مجلس شورای اسلامی طی تذكری در صحن علنی مجلس گفت: ابتدا لازم می‌دانم از برگزاری این جلسه و همچنین از گزارش ارائه‌شده توسط ریاست محترم دیوان محاسبات كشور تشكر و قدردانی كنم. اما باید توجه داشته باشیم كه امروز مردم عزیز و شریف ایران اسلامی چشم و گوششان به این تریبون است. با عنایت به شرایط سخت اقتصادی كشور، استماع چنین گزارش‌هایی، اگر به اقدام و برخورد منجر نشود، صرفاً بر درد و رنج مردم می‌افزاید.مگر آنكه زمامداران امور، وظایف خود را به‌درستی انجام دهند.

وی تاكید كرد: بنده صراحتاً عرض می‌كنم دغدغه‌ای كه برادر عزیزمان جناب آقای دكتر قوامی مطرح كردند، دغدغه همه ماست. از همین‌جا از كمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی استدعا دارم بدون هیچ‌گونه اغماض و با رعایت كامل امانت‌داری و تكلیف قانونی مندرج در قانون اساسی، گزارش دیوان محاسبات را مو به مو بررسی كند.

این نماینده مجلس تاكید كرد: اگر بناست این كشور اصلاح شود، اصلاحات باید از مجلس شورای اسلامی آغاز شود؛ باید از دیوان محاسبات آغاز شود. واقعاً موجب كمال تأسف است كه در گزارش‌های دیوان محاسبات، تخلفاتی را مشاهده می‌كنیم كه بعضاً می‌تواند مصداق افساد فی‌الارض باشد، اما هیچ برخورد جدی و درخوری با مسئولان مربوطه صورت نمی‌گیرد.

این نماینده مجلس تصریح كرد: كشور زمانی اصلاح می‌شود كه اولاً قانون به‌درستی تدوین و اجرا شود و ثانیاً دولتمردان هر یك در جایگاه خود، وظایفشان را درست انجام دهند. بنده صراحتاً از ریاست محترم دیوان محاسبات تعجب می‌كنم؛ وقتی این حجم از مشكلات وجود دارد و حتی در همین جلسه، گزارش‌های رسمی ارائه می‌شود كه نشان می‌دهد وزریر مربوطه ، اطلاعات نادرست به مجلس داده‌اند، چرا هیچ برخوردی صورت نمی‌گیرد؟

وی ادامه داد: به خدا قسم اگر قوانین درست اجرا شود، اگر گزارش‌ها صادقانه و شفاف ارائه گردد و اگر قوه قضاییه محترم ورود جدی ـ كه باید هم داشته باشد ـ به این موضوعات پیدا كند و مفسدان اقتصادی به مجازات قانونی خود برسند، بسیاری از مشكلات مردم حل خواهد شد.

وی ادامه داد: ما در این گزارش‌ها مصادیقی می‌بینیم كه بعداً می‌تواند مصداق افساد فی‌الارض تلقی شود. آیا این حجم از تخطی، آن هم در رأس امور، محل برخورد و اعمال مجازات نیست؟ بنده به‌عنوان نماینده مردم، از ریاست محترم دیوان محاسبات درخواست دارم كه صرفاً به بیان مشكلات اكتفا نكنند. این مطالبه به‌حق مردم است.امروز مردم ما در سخت‌ترین شرایط معیشتی قرار دارند، اما در مهم‌ترین منابع كشور، شفافیت لازم وجود ندارد و هزینه این بی‌شفافیتی را مردم می‌پردازند. اگر انتظار رعایت قانون از مردم داریم، مسئولان نیز باید خود را بیش از همه ملتزم به قانون بدانند. بنابراین نباید كوچك‌ترین اغماضی در مفاسد اقتصادی صورت گیرد./
منبع: خبرگزاری خانه ملت

دسترسی سریع
پخش مذاكرات علنی مجلس شورای اسلامی